Informationsträffen

Första informationsträffen var lyckad och vi var en 10-12 st som var på plats. För er som inte var på plats och vill bli medlemmar hör av er på torsassportfiske@gmail.com så berättar jag mer. Annars är det bara att betala in medlemsavgiften och ange namn och adress vid betalning så skickar vi hem fiskekort och informationsblad om föreningen. Det finns också att hämta informationsblad på biblioteket i Torsås

Planen nu är att planera in lite näbbgäddefiske snart och sedan en träff där vi binder lite flugor. Vi bestämde också att i slutet av oktober i år kommer vi att anordna en gäddfestival i Bergkvara. Mer info om detta kommer!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s