Flugbindning

Nu ligger isen tjock och snön har lagt sig så då finns det en annan hobby inom fisket som passar bra att pyssla med. Flugbindning 

Torsdagen den 21:e januari kör vi lite flugbindning på Café Uno i Söderåkra kl 19.00

De som har material och flugbindningsstäd kan ta med sig det, för de som vill pröva på flugbindning så tar jag med mig ett ev två extra städ som man kan testa. Tänkte det kunde vara kul att köra lite olika tema på flugbindningskvällarna. Så vi börjar givetvis med Gädda tycker jag. Vill man binda annat kan man såklart göra det.


Ni som kan och vill komma då kan höra av er via mail torsassportfiske@gmail.com, sms (0761844077) eller skriv en kommentar här. Så jag vet om det finns intresse, vore ju tråkigt att sitta där själv och binda

Årsmötet som vi hade den 29:e december gick bra och det kommer snart upp ett protokoll ifrån den på hemsidan. Vi kommer inom kort också att skicka ut förnyelse av medlemskort och information om kommande aktiviteter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s