På gång

På lördag släpper vi ut gäddyngel, förhoppningsvis har det blivit några ! 
Sen är snart sommaren här och då blir inga större aktiviteter i klubben.
Till sensommaren (datum kommer) har jag efter efterfrågan tänkt att binda och visa gäddflugor på tub. Tanken är att vi skall binda den som är på bilden nedanför. En fluga som är grym längs vår kust. Jag visar också hur jag riggar dessa flugorna och vad jag kör med för spö osv. 
Senare tänkte jag att vi skall ha en liknande kväll med gummibeten och alla varianter som finns av detta samt hur man kan rigga dem. Och förhoppningsvis kan vi även få hit en betesbyggare till en av kvällarna. 
Detta blir en bra uppladdning tror jag inför gäddfestivalen i höst eller vad tror ni?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s