Bergkvara Gäddfestival Dag 1

Sämsta tänkbara förhållanden idag.

Kraftig nordostlig vind 8- 10 m/s i byarna upp mot 14 m/s och lågvatten ca -25 cm. Sedan så öste regnet ned under hela dagen, regnet är dock inga större problem men vinden ställer till det. Men de var ca 50 st som trotsade vädret och anmälde sig till tävlingen och 20 lag kom till start.

De var lite körigt för styrelsen på morgonen men vi redde ut det ganska okej tror jag. Fiskerapporterna kom snabbt de första timmarna för att sedan avta så sakteliga. Men ett antal fina fiskar kom det upp. 20 st totalt på över 70 cm, 5 st fiskar på över 100 cm och den längsta på 108 cm.

Här nedan släpper jag de tre lagen som har de längsta fiskarna än så länge i lagtävlingen.

Team Pikeboys – 296 cm
PS Piketeam – 261 cm
Fiskekroken 3 – 208 cm 
Tills imorgon skall vindarna vända till sydost och ligga på ca 3-4 m/s om rapporterna stämmer.
Imorgon pågår fisket till 13. Efter det skall fisket avslutas och till kl 14.00 skall man har anmält att man har avslutat fiske. Kl 15.00 är det prisutdelningen och alla har chans att vinna något då vi har lite utlottning av priser också.
Vi finns i båtstugan vid ca 7.30 – 8.00 sedan ger vi oss ut för att se om vi också kanske kan få upp någon gädda. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s