Årsmötet

Årsmöte avklarat för detta året.
Många som var sjuka och var på annat håll men vi var ett litet gäng ändå som gick igenom det gångna året. En medlemstidning hade vi ordnat fram till mötet och jag skall se till att skicka med en sådan till nästa års utskick av förnyelse av medlemskort.

Vi fortsätter med i stort sett samma styrelse men några nya suppleanter och ledamot. Rapport kommer på hemsidan så småningom där man kan läsa verksamhetsberättelse och budget mm.

De stora sakerna inför nästa år som togs upp var

– Fly VS Jerk – Intern tävling inom klubben som man får anmäla sig till. Förmodligen kör vi tävlingen kring Torhamn. Söndagen den 29:e januari.
– Gäddfabriken nya tag med den och tidigare igångsättning av dammen och isläpp av gäddor. Samt en del som behövs fixas kring dammen
– Bultdammen – Premiären satsar vi på att ha i april men finns en del att fixa med där innan dess.
– Ett ev Fiskevårdsområde skall vi börja diskutera angående Bruatorpsån där vi fått förfrågningar från vattenägare kring ån angående detta. Möte skall hållas angående detta i början av 2017
– Resa till Sportfiskemässan
– Kustfiskedag, Gäddfiskedag
– Medlemsresa till ev Kosta eller Hultsby detta året för fiske som är gratis för medlemmar.
– För de som är intresserade kommer vi att försöka komma iväg till Strömhult för att fiska i vår (endast flugfiske). Anmäl intresse i tid.
– Bergkvara Gäddfestival 2017

De var de stora sakerna som vi beslutade och medlemsavgifterna kommer att förbli samma som tidigare. Priser angående fisket i Bultdammen är inte satt ännu. Men medlemmar har rabaterat pris där och möjlighet finns att lösa årskort och catch and release kort för medlemmar.

Utskick av förnyelse av Medlemskort kommer i januari/februari 2017. I brevet kommer det även information från årsmötet och programblad samt en medlemstidning.

GOD JUL !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s