Bultdammen

Ett bra möte avslutat med mycket folk. Kul att se lite nya ansikten också.
Vi har bestämt regler som kommer gälla i dammen.
Som det ser ut så kommer vi att köra premiärfiske här söndagen den 23/4 kl 10:00
Inget fiske få ske innan dess och fiske här är endast tillåtet för medlemmar under första året.
För er som vill lösa årskort här, vänligen kontakta Andreas via telefon eller ännu hellre via e-post till torsassportfiske@gmail.com

Reglerna kan ni läsa här —>. Bultdammen

Det är fortfarande ett antal gäddor kvar i gäddfabriken som skall ut men det ligger ett flertal ryskor i så förhoppningsvis har vi få ut de flesta efter påskhelgen.

Vi gick igenom en hel del annat också, men för att sammanfatta en del av det såbestämde vi att Bergkvara Gäddfestival kör vi i år igen samma helg som tidigare år. Vi kommer efter premiären att ha en röjardag vid Bultdammen då vi ta ned lite bukar och träd för att underlätta fisket. Grillplats och lite annat skall också upp. I maj har vi en kustfiskedag, datum är ej satta. Fly vs Jerk tävlingen tar vi till hösten som en uppvärmning inför gäddfestivalen, det är så pass mycket annat på gång nu och det kan vara en kul grej att köra inför festivalen.

Vi pratade också en del om Bruatorpsån som vi som medlemmar ev kan få lösa fiskekort till. En stor del av den nedre sträckan av ån håller vi på att förhandla om och vi kommer därefter att jobba för ett FVO här. Mer info om detta kommer, men sträckan känns väldigt spännande.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s