Årsmötet 2017

God fortsättning!

Nu har jag sammanställt de  viktigaste som togs upp på Årsmötet 2017.

Vi hade ett bra och produktivt möte där vi gick igenom årets aktiviteter och klubbade en del inför 2018.

Information från mötet och vad som bestämdes 

Andreas Olsson valdes till att fortsätta som ordförande
Hans Brolin fortsätter som vice ordförande
Amir Crnkic fortsätter som kassör
Christer Törnblom fortsätter som sekreterare
Peter Svensson fortsätter som ledamot
Victor Erlandsson valdes in som ledamot
Sören Börjesson valdes in som ledamot
Richard Thunberg forsätter som suppleant
Filip Svensson valdes in som suppleant:

Bultdammen
Bultdammen har lidit av en del bekymmer med väldigt högt vatten mm under året. Så vi har beslutat att inför 2018 inte sätta in någon mer fisk förens vi fått ordning på ordentliga galler vid inloppet. Utöver detta är tanken att det skall göra ett utlopp till ev bredda det nuvarande utloppet. Detta är svårt att göra under denna årstiden och passar bättre att göra när det är mindre flöde i bäcken som rinner igenom. Därför bestämde vi att Bultdammen ligger på ”is” tills vidare. Tanken är att vi kan ha en nyöppning under sensommaren då vi kommer att sätta in 200 kg regnbåge så det finns gott om fisk till den premiären. Vi kommer också att använda oss av en annan odlare än första isättningen. Under tiden kommer vi snygga upp vid dammen, rensa lite buskar och förhoppningsvis få i några kastbryggor. Så tills vidare inget fiske i Bultdammen.
Gäddfestivalen
Här kommer vi att höja avgiften för icke medlemmar med 50 – 100:- och det tidigare priset på 150:- gäller endast för medlemmar. Vi kommer att ha ett max antal när det gäller antal deltagare. Inte helst bestämt hur många men ca 60-70 st. Till detta året kommer man endast att kunna föranmäla sig, så ingen anmälning på plats. Vid första fiskedagen så hämtar man sin mätbräda, startnr och regler mm i klubbstugan.

Gäddfabriken

Här kommer vi att sätta igång arbetet tidigare på året än tidigare gånger. En rejäl satsning under en dag kommer att ske för att fånga in alla gäddor som behövs till dammen. Fler hannar än tidigare skall sättas i. Efter fisken är i dammen skall rep sättas kors och tvärs över dammen för att hindra rovfåglar från att komma åt fisken.

 

Verksamhetsberättelse finns att läsa här

Mötesprotokoll finns att läsa här

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s