Årsprotokoll och vårinformation

Nu finns det en länk här från Mötesprotokollet från årsmötet.
Protokoll – Årsmöte 2017

Ikväll hade vi ett produktivt föreningsmöte. Vi gick igenom aktiviteter som skall göras under våren 2018 och inom kort kommer medlemsförnyelse med lite information om vad vi gjorde förra året och vad som är på gång i år dyka ned i era brevlådor.

Det som kommer närmast är att vi skall så fort isen och vintern släppt taget om våra vatten, fylla upp dammen i gäddfabriken för att sedan tömma den igen. Detta för att få bort så mycket som möjligt av gräs och annat som ligger där idag. När vi tömmer dammen uppskattar vi om det finns frivilliga som vill hjälpa till med vadarbyxor och kratta för att rensa ut det på bästa sätt. Datum kommer för detta. När det är gjort så fyller vi på nytt upp dammen för att ha den förberedd för isläpp av gäddor.

Nästa föreningsmöte den 5:e mars så kommer vi ha en gäddprofessor på besök som kommer att berätta om sin forskning och diskutera ett ev samarbete med framtida forskning på gäddan. Detta mötet kommer vara öppet för allmänheten.

Sedan den 17:e mars skall vi åka upp till Sportfiskemässan. Vi skall åka med minibuss är tanken och för er som vill följa med. Kontakta mig Andreas på torsassportfiske@gmail.com eller skicka ett sms till 0735208249

I april eller maj kommer vi anordna en fiskeresa för att fiska regnbåge. Vilket vatten det blir är inte riktigt bestämt men det blir ett hyrvatten och föreningen står för en stor del av kostnaden och pris per person bero lite på deltagarantalet men runt 500:- per person lär det bli.

I april så är det dags för Fly VS Jerk och vi kommer att fiska vid senoren i Blekinge. Även här är det viktigt att anmäla sitt intresse så vi vet hur många som är intresserade av detta.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s