Gäddfabriken

GÄDDFABRIKEN!
Tills på lördag kommer Gäddfabriken vara helt igång med vatten och det är då okej att släppa i fisk här. Som de flesta känner till så är det snart gäddförbud här och vi måste få i fisken så fort som möjligt till dammen.
Så skall ni ut och fiska i helgen (förhoppningsvis finns det lite öppet vatten här o där) försök att släppa i dem i fabriken. Fiskar på 2-3 kg är bäst och rapportera till Andreas eller Hasse om antal och om de är hona eller hane ni fångar.
 
Så ca en vecka på oss bara hoppas så många som möjligt hjälper till att fånga in de fiskar vi behöver så vi får riktigt mycket gäddyngel här framöver. Funderingar eller frågor så kan ni kontakta mig, Hasse eller Victor om de.
Bra och viktigt om så många som möjligt ställer upp och hjälper till så skall vi nog lyckas med detta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s