Föreningsmöte

I förra veckan hade vi november månads föreningsmöte.

Vi gick igenom lite om Bergkvara Gäddfestival och vad vi skall göra bättre och vad som fungerade bra och vad som fungerade mindre bra.

En sak som vi tog upp och som vi kommer diskutera vidare på årsmötet i december är ett förslag om att att ha Bergkvara Gäddfestival 2 gånger per år. En vår/sommar tävling och så den vanliga vi har under hösten.

Andreas och Hasse har också varit på möte med Vision Bergkvara om att föreningen skall ta över Gäddfabriken helt och hållet. Det blir ingen större förändring egentligen men föreningen kommer att stå som helt ansvarig över den. Vi håller också på att kolla på möjligheter till en egen lokal och har ev ett tänkbart alternativ.

Nästa möte kommer vara i december och det är även då vi har vårt årsmöte. För att vi skall hinna förbereda med allt inför det så blir förmodligen inte det mötet den första måndagen i december. Tid och datum för årsmötet kommer inom kort.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s