Bergkvara Gäddfestival 2019

Nu kan ni anmäla er till årets upplaga av Bergkvara Gäddfestival. Nytt för i år är att vi kommer ha två tävlingar, en den 1:a juni och en den 19:e oktober. Vi har valt att kalla dem Deltävling 1 och Deltävling 2. I båda tävlingarna tävlar man som lag om ”Big 5”. Man tävlar också som vanligt om längsta gäddan och längsta flugfångade gäddan i båda tävlingarna. Till hösttävlingen kommer vi utse ”Årets Lag”. Laget som har fångat de två längsta gäddorna under dessa två tävlingar vinner detta pris. OBS man får ej räkna 2 gäddor från samma tävling utan man räknar sin längsta från deltävling 1 och den längsta från deltävling 2.
Nytt för i år är också att endast hullinglöst fiske eller med inklämd hulling är giltigt.
Anmäla er kan ni göra här –>   https://forms.gle/hroRUfmUhC1jQe7aA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s