Årsmöte 2019

Nu har jag fått tid över till att sätta samman allt från 2019 årsmöte.

Klicka bara på länkarna för att komma till de olika sammanställningarna.

Protokoll

Årsbudget

Verksamhetsåret

Vi var ett 10 st som var närvarande på mötet och ett återkommande tema under mötet var engagemang. Klubben behöver mer engagemang från medlemmarna för att åka med att vara med på olika aktiviteter under året. Vi kommer ju att fortsätta vårt arbete med gäddfabriken och gäddfestivalen. Ambitionen är också att medverka på kultur och idrottsskolan samt klassdraget för att uppmuntra och visa den yngre generationen sportfiske. Men för att vi skall orka med det så krävs engagemang inte samma gäng som alltid ställer upp utan gärna fler som ställer upp. Det är oftast inte mycket som krävs, det kan vara någon timme med att räfsa vid gäddfabriken eller hjälpa till att fiska upp gäddor till fabriken. Vi kommer att ta upp smsgruppen igen och försöka vara aktiva där när något är på gång så att man snabbt får information om de. Så för er som vill få den informationen skicka era nummer till mig via SMS till 0735208249 så lägger jag till er i gruppen. Ni som är delaktiga kommer som en liten extra ”morot” få följa med och fiska vid något vatten under året där föreningen står för kostnaden.

I övrigt så jobbar vi på nytt föreningsvatten och ev kan vi har något på gång men vi får se vad framtiden visar. Det bestämdes också att vi inte kommer att ha möten varje månad istället har vi ett möte varannan månad istället. Datum för dessa möten kommer upp hemsidan framöver. Nästa möte kommer vara i mars. Sedan är det möte i maj uppehåll under sommaren, möte i september och november.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s