Årsmöte 2020

Som vi alla vet så har 2020 varit ett märkligt år och pandemin har grusat många planer. Vi har ändå genomfört ett väldigt lyckat resultat av Gäddfabriken detta år. Bergkvara Gäddfestival arrangerades som vanligt och vi hade en fiskeresa till Hultsby. Det finns stora förhoppningar om ett nytt eget klubbvatten till 2021 men vi jobbar på det och förhoppningsvis kan det bli något av detta.

Tyvärr så väljer vi att skjuta på årsmötet till 2021 pga smittorisken som finns nu. Tanken är att arrangera ett årsmöte digitalt i slutet av Januari 2021. Återkommer mer om tid och på vilken plattform vi kommer ha detta.

Tills vidare så önskar vi er alla en God Jul och Gott Nytt År.
Ta hand om varandra så hoppas vi på ett bättre 2021 och att vi slipper detta förbaskade virus.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s