Update

Hej allihopa! Vi har hållit oss ganska inaktiva nu i dessa pandemitider. Förhoppningsvis så kommmer vi ha möten i slutet av september igen. Men vi jobbar i de tysta med att leta efter ett eget vatten. Vi har skickat in en skrivelse till kommunen där vi hoppas kunna få hjälp med detta och de ärendet är i ”rullning”. Den 3.e oktober är det dags för årets fiskeresa till Hultsby. Regnbågsfiske med, spinn, fluga eller mete. Gratis för alla medlemmar! Anmäl er till torsassportfiske@gmail.com om ni vill komma. Senast 26/9 Den 30.e oktober är det åter dags för Bergkvara Gäddfestival- mer info kommer. Glöm inte bort den årliga sommartävlingen, info finns på hemsidan. Pågår fram till sista augusti.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s